Dressoir met 4 openslaande deuren in hout en metalen onderstel - Lavinia

  • Eco Design
  • Code: LAVINIA
€ 2.797,88
: € 2.797,88
Levertijden 10/15 werkdagen
Materiaal van de basis Metaal
Structuur materiaal Gelaagd en massief hout
Lengte (cm) 167
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 90

Dressoir voor binnen in gelaagd en massief hout met 4 deuren

Woonkamer dressoir gemaakt van gelaagd hout en massief natuurlijk Mindi hout , onderstel in licht messingkleurig metaal , handgemaakt, met 4 openslaande deuren die een grote capaciteit garanderen. Het artikel past zich aan elke gebruiksbehoefte aan, waardoor u de ruimtes en objecten als geheel of door ze bovenop te plaatsen beter kunt ordenen en ordenen .
Dit product voor dagelijks gebruik wordt onmisbaar voor het completeren van de inrichting van elke woonkamer en transformeert het in een discrete getuige van een ervaring vol emoties.

Mindi-hout is een van de meest veelzijdige en duurzame opties voor houtproducten. Dit hout kan voor alles worden gebruikt, van meubels tot decoratie. Het is een sterke, lichte en makkelijk te bewerken houtsoort. Het is ook ideaal voor houten producten, omdat het bestand is tegen vocht, plotselinge temperatuurschommelingen en zonlicht. Dit betekent dat producten gemaakt van mindi-hout lang meegaan zonder hun oorspronkelijke uiterlijk te verliezen.

Dimensies:
  • Hoogte: 90 cm
  • Lengte: 167cm
  • Diepte: 45cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief