Dressoir/barkast van gelaagd hout en massief eikenhout - Maira

  • Eco Design
  • Code: MAIRA
€ 3.663,72
: € 3.663,72
Levertijden 10/15 werkdagen
Materiaal van de basis Metaal en messing
Structuur materiaal Gelaagd en massief hout
Lengte (cm) 100
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 180

Dressoir/Barkast in gelaagd en massief hout met 2 deuren en 2 lades

Barkast / dressoir van gelaagd hout en massief verbronsd gelakt eikenhout , handgemaakt, grafietkleurig metalen onderstel met messing pootjes . De 2 deuren met verzonken handgrepen en het interieur met hanger voor glazen , 2 lades , glasplaat en spiegelachterwand . Het artikel past zich aan elke gebruiksbehoefte aan, waardoor u de ruimtes en objecten als geheel of door ze bovenop te plaatsen beter kunt ordenen en ordenen .
Dit product voor dagelijks gebruik wordt onmisbaar voor het completeren van de inrichting van elke woonkamer en transformeert het in een discrete getuige van een ervaring vol emoties.

Gelaagd hout is een   materiaal mee minimale milieu-impact, lage geleidbaarheid, vermindert condensatie en het thermisch isolerend vermogen maakt energiebesparing mogelijk. Het is een licht materiaal maar met een hoge weerstand en hoge stabiliteit.
Natuurlijk eiken massief hout is een duurzaam hout, bestand tegen ongedierte, stevig, dat goed tegen vocht kan. Maar het is ook een hout dat goed bestand is tegen krassen, stoten en krommingen. Daarom worden de handgemaakte meubelen van massief eikenhout dan ook het meest gewaardeerd.

Dimensies:
  • Hoogte: 180cm
  • Lengte: 100 cm
  • Diepte: 45cm

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief