Dubbelzijdige woonkamerconsole met 2 planken van hout - Betula

  • Eco Design
  • Code: BETULA
€ 1.298,27
Vorige prijs: € 1.298,27
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal Gelaagd en massief hout
Structuur materiaal metaal
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 75

Console in gelaagd en massief hout met 2 planken

Console gemaakt met 2 planken erin gelaagd hout en massief natuurlijk Mindi-hout , basis in licht messingkleurig metaal , handgemaakt. De 2 verdiepingen bieden voldoende ruimte om uw spullen te ordenen. Het artikel past zich aan elke gebruiksbehoefte aan, zodat u ruimtes en objecten beter kunt ordenen en ordenen door ze er bovenop te plaatsen.
Dit product voor dagelijks gebruik wordt onmisbaar voor het completeren van de inrichting van elke woonkamer en transformeert het in een discrete getuige van een ervaring vol emoties.

Gestratificeerd hout is een   materiaal mee minimale milieu-impact, lage geleidbaarheid, vermindert condensatie en het thermisch isolerend vermogen maakt energiebesparing mogelijk. Het is een licht materiaal maar met een hoge weerstand en hoge stabiliteit.
Natuurlijk eiken massief hout is een duurzaam hout, bestand tegen ongedierte, stevig, dat goed tegen vocht kan. Maar het is ook een hout dat goed bestand is tegen krassen, stoten en krommingen. Daarom worden de handgemaakte meubelen van massief eikenhout dan ook het meest gewaardeerd.

Dimensies:
  • Hoogte: 75 cm
  • Lengte: 160cm
  • Diepte: 40cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief