Eetkamertafel met uitschuifbaar blad tot 290 cm in hout - Doriano

  • Code: DORIANO
€ 2.188,31 € 2.735,39 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal Opvouwbare melamine
Materiaal van de basis Metaal
Lengte (cm) 140/190/240/290
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 77

Moderne eettafel met zwart metalen onderstel en uitschuifbaar blad tot 290 cm.

Moderne en elegante eettafel met blad van melamine hout en onderstel van zwart gelakt metaal . Samen met het avant-gardistische ontwerp is het kenmerk dat dit item onderscheidt de functionaliteit , gegeven door de mogelijkheid om het blad te verlengen tot 190 of 240 cm tot een maximale lengte van 290 cm dankzij de 3 bijpassende verlengstukken die onder het plan zijn geplaatst . Deze bijzonderheid maakt het mogelijk om voor elke gelegenheid een perfecte tafel te verkrijgen die aan elke behoefte kan voldoen.
Het ontwerp daarentegen wordt gekenmerkt door een blad met eenvoudige en essentiële lijnen die uniek zijn door de prachtige beschikbare afwerkingen die, in combinatie met het zwarte onderstel, de tafel en de hele kamer een elegante en eigentijdse smaak geven die de esthetiek kan verrijken kant, die persoonlijkheid en karakter geeft.

De eettafel is een fundamenteel meubel in elk huis en daarom is het noodzakelijk om zorgvuldig te kiezen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met enkele factoren, zoals de stijl van uw huis en de omringende inrichting, om een prachtige harmonie en een aangename en gastvrije sfeer te kunnen creëren.

Maat : L 140/190/240/290 x P 90 x H 77 cm (bovenkant H 8 cm)

Topafwerkingen beschikbaar:
  • beton;
  • antraciet;
  • basalt grijs;
  • geknoopt eiken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief