Made in Italy

Eettafel in gehamerd glas en zwart metaal Made in Italy - Mirco

  • Made in Italy
  • Code: MIRCO
€ 2942,88 € 3678,60 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal gehamerd glas
Materiaal van de basis Metaal
Lengte (cm) 210
Diepte (cm) 110
Hoogte (cm) 75

Eettafel van gehamerd glas en zwart metaal Gemaakt in Italië.

Eettafel volledig gemaakt in Italië met gehamerd glazen blad en zwart gelakt metalen onderstel. Een meubelstuk met een eigentijdse smaak, gekenmerkt door eenvoudige geometrische vormen die samenkomen om een unieke harmonie te creëren in eetkamers of moderne keukens. De eigenaardigheid van deze tafel is ongetwijfeld de originele conformatie van de structuur die een uniek visueel effect creëert dat in staat is om de omgeving met persoonlijkheid te veroveren en de ware hoofdrolspeler te worden. Het elegante blad van gehamerd glas verrijkt de esthetiek nog meer voor een verfijnd resultaat met een exclusief en boeiend karakter .

Dankzij het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en 100% Made in Italy-afwerking is elk element van deze prachtige eettafel solide en resistent om zo een functioneel product te garanderen en tegelijkertijd een sterke esthetische impact te hebben.

Beschikbare topafwerkingen:
  • transparant blauw;
  • geschilderde rook;
  • geschilderd brons.
NB : de tafel is ook verkrijgbaar met een keramisch blad met marmereffect. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief