Made in Italy

Eettafel in melamine, uitschuifbaar tot 185 cm Made in Italy - Aneta

  • Made in Italy
  • Code: ANETA
€ 489,55 € 611,94 -20%
Materiaal Melamine
Levertijden 10 werkdagen
Lengte (cm) 137/185
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 79

Uitschuifbare eettafel tot 185 cm in melamine verkrijgbaar in 3 Made in Italy afwerkingen.

Een van de fundamentele keuzes bij het inrichten van een woning is ongetwijfeld de eettafel die een symbolische waarde heeft als draaipunt van het huis waarrond we met vrienden en familie afspreken voor de meest uiteenlopende gelegenheden.
Bij het kiezen van een tafel is het altijd noodzakelijk om rekening te houden met enkele fundamentele factoren zoals de beschikbare ruimte, de inrichting van de kamer, de materialen, enzovoort. Om maximale bruikbaarheid te verkrijgen zonder ooit stijl en elegantie te verwaarlozen, is het raadzaam om een rechthoekige tafel te kiezen waarin het comfort van elke gast wordt gerespecteerd en nog beter als de gekozen tafel uitschuifbaar is, waardoor de ruimte kan worden geoptimaliseerd wanneer dat nodig is.

Aneta is een eettafel die uitschuifbaar is tot 185 cm dankzij de verlenging van 48 cm, waardoor u indien gewenst een groter aantal mensen kunt onderbrengen en indien nodig kunt terugkeren naar de ingesloten lengte om zo functioneel en praktisch mogelijk te zijn. Deze prachtige tafel is volledig gemaakt van melamine en verkrijgbaar in 3 kleurafwerkingen, waardoor hij perfect past bij de meest uiteenlopende meubelstijlen zonder overdreven te zijn maar toch de aandacht op zich trekt. Gemaakt met geselecteerde grondstoffen om een kwalitatief eindproduct te garanderen en volledig Made in Italy, Aneta is ideaal voor lunches en diners met vrienden.

Afmeting : L 137/185 x D 90 x H 79 cm.

Beschikbare afwerkingen :
  • Glanzend witte lak met zeefdruk;
  • Witte den;
  • Donker Walnoot.
Montage-instructies en montagemateriaal inbegrepen in het pakket.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief