Elegante en moderne porseleinen dinerborden set 20 stuks - Arendelle

 • Code: ARENDELLE
€ 323,72 € 404,66 -20%
Materiaal Limoges porselein
Maatregelen Plat bord: 26 cm Diep bord: 22 cm Fruitbord: 20 cm Ronde overspanning: 32 cm Ovale overspanning: 37 cm
Kleur Wit
Levertijden 10/15 werkdagen

Servies van modern en rond design in wit porselein, 20 stuks.

Service bestaande uit :
 • n.6 Plat bord: 26 cm
 • n.6 Diep bord: 22 cm
 • n.6 Fruitschaal: 20 cm
 • n.1 Ronde serveerschaal: 32 cm
 • n.1 Ovale serveerschaal: 37 cm
"Een goed ontworpen vorm moet prikkelen door zijn natuurlijkheid, begrepen worden in zijn helderheid en eenvoud."

Ervaar de cultuur van de tafel gemaakt van authentieke emoties, weerspiegeld in een puur wit, kies tussen creatieve en opwindende stijlen, tussen harmonieuze vormen in fijn porselein dat deze service biedt.
Het is een voorstel van artikelen die op een slimme manier traditie combineert met de moderniteit van lijnen en haar esthetiek, dankzij het voortdurende onderzoek van producten en concepten, om altijd een veilige en waardevolle keuze te garanderen.

Elk product is het resultaat van onderzoek naar stijl en het creatieve genie van exclusieve ontwerpers, om vervolgens te worden aangevuld met prestigieuze, nauwkeurige productie en constante en zorgvuldige kwaliteitscontroles. Zo ontstaan objecten met een verfijnde esthetische smaak en verfijnde details , die een sterke persoonlijkheid combineren met een moderne functionaliteit.

Eigentijds, puur en sensueel, deze lijn onderscheidt zich door zijn formele en heldere taal, in staat om een unieke emotionele ervaring te geven, dankzij het karakterontwerp en de stijl die aansluit bij de trend. De borden met verschillende breedtes en de binnenoppervlakken van verschillende afmetingen bieden de perfecte achtergrond om creatieve gastronomische composities te presenteren die uw gasten zullen verrassen.

Sterke punten :
 • Kwaliteit : de multifunctionaliteit van de producten en de zorgvuldige studie van vormen, kleuren en materialen, stellen u in staat om een unieke mise en place te creëren die in staat is om meerdere ervaringen met smaak en stijl tot leven te brengen.
 • Design : het is een milieuvriendelijke lijn met ergonomische en verfijnde vormen. Het is een dienst met een essentiële maar zeer elegante vorm, met een aanwezigheid vol charme en harmonieus ontworpen volumes.
 • Functionaliteit : elk item is stapelbaar , waardoor ruimte wordt bespaard.
 • Veelzijdigheid : de producten zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan elk type voedsel en omgeving, zodat ze zowel voor voorgerechten, voorgerechten, voorgerechten of desserts kunnen worden gebruikt, waardoor er ruimte is voor fantasie en creativiteit.

De kleur :
 • Doorschijnend en glad wit
Samenstelling :
 • De gerechten worden geproduceerd met geselecteerde Limoges-grondstoffen: een hoogwaardig hardpasta- porselein met een achttiende-eeuwse oorsprong. Het hoogwaardige keramische mengsel is samengesteld uit 50% kaolien terwijl het dubbel bakken (1000 ° temperatuur voor het "koekje" en 1380 ° voor de beglazing van het product) het porselein maximale sterkte en een zachte glans geeft .

Technische kenmerken:
 • Porselein is sterk en duurzaam en is gegarandeerd voor eindeloze vaatwasbeurten .
 • De keukenaccessoires voor koken zijn geschikt voor gebruik in de magnetron en traditionele oven .
 • De weerstand tegen slijtage, thermische schokken, ruimtebesparende stapelbaarheid en de langdurige glans van het email zijn enkele van de kenmerken van hoge kwaliteit , om met vertrouwen producten te kiezen.
 • Het gebruik van innovatieve productietechnieken , het gebruik van uniforme loodvrije email en kostbare grondstoffen vrij van schadelijke stoffen, zorgen voor betrouwbare kwaliteitsnormen. Alle gerechten worden geproduceerd in overeenstemming met de bepalingen over milieubeheer, milieubescherming en gezondheid, met ISO 9001 - ISO 6486-1-certificaten.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief