Made in Italy

Elektrische radiator in staal 1018 watt opbrengst Made in Italy - Cusano

  • Made in Italy
  • Code: CUSANO-ELETT
€ 2.664,98
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Maatregelen H1800 x L500 x P 40 mm - 1018 Watt
Levertijden 20/35 werkdagen
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Moderne design elektrische radiator 1018 Watt.

Deze elektrische radiator kenmerkt zich door een gladde bekleding, verkrijgbaar in verschillende kleuren en is uitsluitend gemaakt van Italiaanse materialen. Bijzonder aan deze radiator zijn de lassen die allemaal met de hand zijn gemaakt. Verkrijgbaar in verschillende maten , kleurvariaties en kan ook horizontaal worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar met vaste of instelbare weerstand.

Hoe kies je de kleur: bekijk de kleurenkaart en geef de code van de gewenste kleur aan in het daarvoor bestemde vakje.
Optioneel verkrijgbaar: chromotherapie met achtergrondverlichting, dimmer en snelheidsregeling op afstand. Vraag een offerte aan, schrijf ons in het formulier "Informatie aanvragen".


HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.


Materialen :
  • Gekleurde stalen afdekking;
  • Stalen radiatorskelet.
Let op: de afmetingen van de radiatoren kunnen naar wens worden aangepast.

Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair , de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.
Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.
Hoge energiebesparing, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en offertes die eenvoudig en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

De unie tussen de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxe e-commerce voor thuis geeft leven aan een collectie van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de stralende elementen omverwerpen en zo origineel en creatief creëren in staat om elke ruimte te verfraaien en in te richten. De collectie is rechtstreeks geïnspireerd op hedendaagse kunst en de laatste trends in heel Europa. De materialen? Alleen het beste, zoals gezegd, van Italiaanse origine en handgemaakt laswerk van alle metaallegeringen.
Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie maatwerk is. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, patronen, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Eindelijk, alle producten gemaakt ze kunnen worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Hun speciale coating maakt het mogelijk, in het geval van hydraulische radiatoren, een grotere hoeveelheid water te circuleren en bijgevolg een grotere warmteafgifte te verkrijgen. Modellen met een vermogen van 500W tot 2400W zijn beschikbaar in de catalogus.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief