Made in Italy

Elektrische radiator met spiegelkap 1018 Watt Made in Italy - Shining

  • Made in Italy
  • Code: SPLENDENTE-ELETT
€ 3.266,60 € 4.083,25 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Maatregelen H1800 x L500 x P 40 mm - 1018 Watt
Levertijden 20/35 werkdagen
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Elektrische radiator met spiegelkap thermisch vermogen 1018 Watt.

Deze elektrische radiator met een modern design wordt gekenmerkt door een deksel versierd met een spiegelpuzzelmotief. Alleen gemaakt met Italiaanse materialen. Bijzonder aan deze radiator zijn de lassen die allemaal met de hand zijn gemaakt. Om aan elke behoefte en esthetische smaak te voldoen, is het product verkrijgbaar in verschillende maten, kleurvariaties en kan het ook horizontaal worden geïnstalleerd.
Verkrijgbaar met vaste of instelbare weerstand.

Optioneel verkrijgbaar: onze radiatoren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren naar keuze. Kleuren zijn een fundamenteel en bijzonder belangrijk element voor het ontwerp van uw huis. Elke kleur wordt geassocieerd met bepaalde psychische en spirituele kenmerken en heeft bepaalde effecten op het functioneren van het organisme.
Om de toevoeging van de chromotherapiekit , bestaande uit zeven kleuren met op afstand bestuurbare snelheid en intensiteit, te ontvangen, schrijf ons in het formulier "Informatie aanvragen".

De radiator is verkrijgbaar met een achtergrond in verschillende kleurvariaties: bekijk de kleurenkaart en geef de gewenste kleurcode aan in het daarvoor bestemde vakje.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materialen
  • Gekleurde stalen afdekking;
  • Echte spiegeldecoraties;
  • Stalen radiatorskelet.
Let op: de afmetingen van de radiatoren kunnen naar wens worden aangepast.

Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair , de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.
Hoge energiebesparing, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en offertes die eenvoudig en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

Een andere technologische revolutie die mogelijk is met deze collectie is personalisatie. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, patronen, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Ten slotte kunnen alle gemaakte producten worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Hun speciale coating maakt het mogelijk, in het geval van hydraulische radiatoren, een grotere hoeveelheid water te circuleren en bijgevolg een grotere warmteafgifte te verkrijgen. Modellen met een vermogen van 500W tot 2400W zijn beschikbaar in de catalogus.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief