Made in Italy

Elliptische tafel in kristal en beige koraalmarmer Made in Italy - Noccia

  • Made in Italy
  • Code: NOCCIA
€ 6324,53 € 7905,66 -20%
Maatregelen B 230 x D110 x H 75cm
Levertijden 5/7 werkweken *levertijden kunnen oplopen indien het product niet op voorraad is
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Top materiaal gemalen kristal
Materiaal van de basis Koraalbeige marmer

Elliptische eettafel met kristallen blad en beige koraal marmeren voet, Noccia gemaakt in Italië.

De voordelen van het kiezen van een ovale, ronde of elliptische eettafel zijn talrijk. Hun vorm, zonder randen, garandeert een grotere capaciteit en bevordert een gesprek tussen de diners. Bovendien vergemakkelijkt de basis die gewoonlijk in het midden van de tafel wordt geplaatst het insteken van de stoelen.

De Noccia-tafel kan zowel in de keuken als in de eetkamer worden gebruikt. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de belangrijke en massieve basis van beige koraalmarmer. Marmer is een waardevol materiaal dat sinds de oudheid wordt gebruikt. Dankzij zijn intrinsieke schoonheid is het gebruikt om enkele van de belangrijkste en beroemdste kunstwerken ter wereld te maken. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor de productie van badkamers, keukens, tafels, tegels, enz., Dankzij zijn weerstand en duurzaamheid.

De decoratieve basis van de marmeren basis wordt versterkt door de elegante bovenkant van geslepen glas met afmetingen L 230 x P 110 cm, waarvan de transparantie helpt het tafelontwerp te verlichten. Aangezien dit een volledig geproduceerd en handgemaakt artikel is in Italië , is het mogelijk om een op maat gemaakt product aan te vragen. Neem contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro