Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Fast Outdoor Lifestyle - het Beste Meubilair voor uw Buiten

Design tuinstoelen en krukken in aluminium, handgemaakte buitentafels en salontafels gemaakt in Italië

Fast outdoor lifestyle: "We geven vorm aan het plezier van het leven in de buitenlucht!"
Dit zijn de woorden van de oprichter van dit bedrijf, opgericht in 1995 met als doel een nieuwe generatie tuinmeubilair te creëren. Vertrekkende van dit concept hebben ze onderzoek ontwikkeld om een ​​veelzijdig materiaal te vinden dat goed past bij de nieuwe high-tech stoffen.

Hun bestseller is zonder meer de "Forest" -collectie die voortkomt uit de samenwerking tussen twee Italiaanse ontwerpers die het idee van een vooruitstrevende esthetiek centraal stellen, samen met het belang van een 100% vervaardigd ambachtelijk product in Italië.
De collectie Forest is geïnspireerd op de natuur en de vormen bij het creëren van stoelen en fauteuils met een uniek ontwerp. Materiaal gekozen om ze geëxtrudeerd en gegoten aluminium te maken.
Kortom, een steeds veranderend bedrijf dat nooit is gestopt, ook op zoek naar samenwerking met internationale ontwerpers. Onder de snelle collecties vinden we: "Aikana", "Easy" en "Mediterraneo". Voor hen zijn verschillende materialen gebruikt, waaronder aluminium, steen en hout. Naast de absolute nieuwigheid van het nieuwe materiaal "houteffect", 100% recyclebaar en samengesteld uit natuurlijke vezels. Een bijzondere aandacht voor het milieu zou niet ontbreken in een bedrijf dat zo goed op de hoogte is van het nieuws.

In de Aikana-collectie vindt u bijvoorbeeld individuele en modulaire elementen met een geëxtrudeerde en gegoten aluminiumstructuur bestaande uit banken, fauteuils en tafels die uw buiten uniek maken.
Laat u betoveren door de meubelelementen van de Fast-collectie voor uw tuin, ze laten u uw persoonlijkheid uitdrukken met het maximum aan esthetische en functionele gemakken. Omgevingen creëren die in harmonie zijn met de natuur en die totale ontspanning in eenzaamheid of in gezelschap uitnodigen.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies