Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Fauteuil alzapersona ontspannen 2 kunstleer motoren gemaakt in Italië Aries

Code: ARIETE
€ 1.262,00

madein_italy

- +
Materiaal
anti-mijtweefsel, antibacterieel
Maatregelen
L75 x P90 x H105 cm (h zit 46 cm)
Levertijden
* 15 werkdagen levertijd kan variëren als het product niet op voorraad
Viadurini Collezione Living
Fauteuil alzapersona ontspannen 2 kunstleer motoren gemaakt in Italië Aries
Aries de relaxfauteuil, een unieke en handige mechanisme met twee motoren kunnen genereren de onafhankelijke beweging van de rugleuning ten opzichte van de voetsteun. Dit mechanisme via een onafhankelijke selectie van twee bewegingen maakt het mogelijk om verschillende combinaties relaxatie te verkrijgen.
In aanvulling op de mechanische ontspanning functies, Ram stoel wordt geleverd met een handige lift systeem dat is een belangrijk hulpmiddel in het bijzonder voor mensen met mobiliteitsproblemen en biedt toegang tot verschillende functies:
- stap 1: de knop op de afstandsbediening lift de stoel naar voren roteert, de stoel kantelt totdat het de gewenste positie bereikt (bijvoorbeeld, de tafel, bureau, enz benaderen).
- Stap 2: voortgezet in de voorwaartse rotatie, altijd op de knop op de afstandsbediening, de zitting kantelt volledig en tegelijk de stoel lanceert de grond waardoor de opwekking van de persoon vergemakkelijkt.

De Ram stoel heeft een geringe breedte bespaart ruimte (minder dan 80 cm.) Om de toegang in elke kamer van het huis van het comfort. In dit geval adviseren wij de uitvoering met roller-sistem.

Alle stoelen van deze lijn zijn voorzien van een afstandsbediening die praktisch intuïtief jury de beweging in de gewenste stand weer bedienen en ook ingedeeld Devices Artsen Klasse 1 volgens de door Europese Richtlijn 93/42 / EG-normen. De kwaliteit van het Medical Device klasse 1 en de CE-markering stelt u in staat om te profiteren van de fiscale aftrek voor ziektekosten (art. 15, paragraaf 1, letter C van het WIB). De uitgaven in de aankoop van producten met Dispostivio Sanitair Doctor kan worden gebracht als een medische kosten voor een bedrag dat gelijk is aan 19%.

Mechanische structuur in Italië: alle mechanische en motoren zijn volledig in Italië en CE gemerkt volgens de geldende Europese regelgeving en vergezeld van certificaten. De lift versies worden gekenmerkt door een uitzonderlijke lifting effectiviteit: massma betrouwbaarheid, stille werking, een hoge mechanische stabiliteit en hefvermogen tot 120 Kg.

De stoel is uitgerust met d 'handleiding, certificering volgens EU-normen, product en garantiekaart.
Het vaartuig realisatie van dit artikel kan de personalisatie dekkingen: vragen om een schatting clienti@viadurini.it.

Beschikbare opties:

- rolkit systeem:
liftpedaal systeem ondergebracht aan de voet van de rugleuning; lichte druk op het pedaal kan de stoeltjeslift systeem op wielen en stelt u in staat om gemakkelijk te verplaatsen in elke kamer van het huis, zelfs met de persoon die de vergadering.

- Battery Kit: op aanvraag, elke stoel kan worden gerealiseerd met een batterij systeem waarmee u te bedienen de wirelles fauteuil dwz zonder direct verbonden met een stopcontact kabels, bijvoorbeeld, kan worden gepositioneerd in het midden van het huis / kamer zonder l ' hindering van draden, kabels of de behoefte aan stopcontacten in de nabijheid. De 'levensduur van de batterij is ongeveer 8,7 uur.

- contragewicht kit: praktische stof voeringen Kit wasbare katoen, gemakkelijk te lijnen en trek; Het beschermt tegen vuil, stof en vlekken, rugleuning, armsteunen, zitting en voetsteun.

- Seat gezondheid memory foam: Ram kan worden verrijkt met een laag van 30 mm enkel materiaal en comfortabel "WATERLELIE". De WATERLELIE zetel van onze stoel Ram biedt maximaal comfort, aanpassing perfect aan de carrosserie van elke persoon. Het is volkomen natuurlijk en heeft geen contra-indicaties evitndo decubitus veroorzaakt door constant zithouding.

Italiaanse fabrikant
Dit product wordt gemaakt door een 'Italiaanse bedrijf dat al meer dan dertig jaar de productie van meubels ontworpen voor maximaal comfort en welzijn te garanderen. Onder de top gestoffeerde bedden met container producten, alzapersona fauteuils en een lift, sofa's en nog veel meer. Elk object is niet alleen een eenvoudige inrichting, maar het is een echte leven partner. Sinds 1982 is het bedrijf is een leider in de productie van gestoffeerde meubels, zowel voor de levenden en voor de slaapkamer. De hele wereld bekend om zijn hoge kwaliteit producten, het verzorgen van uw huis en u ook. Elk product is ontworpen voor uw behoeften.

De kunst van het aanpassen: Aan elk meubelstuk. De mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan oplossingen, ze samen te combineren om de meest geschikte meubels creëren voor jou.

De verzorging van de baan: zorg, toewijding en kwaliteit is altijd in het middelpunt van de productiemaatschappij. Deskundige handen werken met de hand voor u. Stuk voor stuk de produkten gestalte. Elke bocht, elke steek, wordt elke accessoire gemaakt met speciale aandacht voor detail. Handgemaakte Machining verrijken van producten met een vleugje Italiaanse stijl die ze speciaal en uniek onze meubels maakt. Expert ambachtslieden en gevestigde ontwerpers samen te stellen hun kennis om alles te kunnen dragen.
Een product dat uitsluitend Italiaans. Van geschoolde arbeidskrachten in elk detail, het bedrijf verhoogt de "made in Italy" dankzij haar ervaring en haar producten.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies