Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Door FIAM Italia geautoriseerde dealer voor tabellen en ontwerpspiegels - Viadur

Fiam Italië werd opgericht in 1973 met als doel het maken van de protagonist glas in de designwereld atraverso creëren meubels elementen in gebogen glas.
De elegantie en verfijning die glas en kristal in een omgeving verspreiden, hebben altijd centraal gestaan ​​bij het onderzoek van de Fiam-familie, de oprichter van Livi. Een speciale hulp op dit pad van groei en ontwikkeling van innovatieve en unieke inrichtingsaccessoires heeft ook indirect het prestigieuze hoofdkwartier van Villa Miralfiore opgeleverd, een vijftiende-eeuwse woning van inspiratie, dankzij de kostbare fresco's en decoraties voor de Fiam en Véblen collecties .
Door te kiezen voor Fiam-producten, eigent de klant zich niet alleen een uniek meubel toe, maar ook fragmenten van oude tradities en kennis. Onder onze voorstellen vindt u: Macramé salontafels met gesponnen glazen voet en gerookte of extralight glazen voet, uitgereikt tijdens de Young & Design Award-wedstrijd, uitschuifbare tafels van Rime- ontwerp gemaakt door het vakkundig combineren van glas met hout en wandspiegels door de rijken van Pop decoraties aan de grootste Dorische spiegel.
Een verzameling van die kwaliteitszorg verhoogt de realizzat ontworpen meubilair en handgemaakt in Italië!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies