Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Fiam Italië plie getint glas ontwerp tafel en hout gemaakt in Italië

Code: PLIEL
€ 3.601,00

madein_italy

- +
Levertijden
* 4/5 weken levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Fiam Italia Spa
Fiam Italië plie getint glas ontwerp tafel en hout gemaakt in Italië
Ontwerper:
STUDIO KLASS
Tafel bestaat uit twee basen gevormde gebogen glas 12 mm, rokerige afwerking; houten vloer spatel met de hand met Ecomalta Clay materiaal kleur effect. Tooling materiaaltype. De eettafel van PLIE combineert functionaliteit met een sterke esthetische en decoratieve impact. Het is een stuk van het meubilair aan de protagonist van de omgeving waarin deze is geïnstalleerd te worden.
Ontworpen en volledig gebouwd in Italië.
Verkrijgbaar in verschillende maten.

GARANTIE: FIAM is gecertificeerd UNI EN ISO 9001: 2008
De naleving van deze norm van verwijzing maakt FIAM aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een van de direct bewijs is de traceerbaarheid van de artefacten: FIAM elk product draagt een onuitwisbare sticker, ingebrand op zeer hoge temperatuur, waarin wordt gemeld in aanvulling op het corporate merk, een code die het mogelijk maakt om de gehele productiecyclus te reconstrueren.

Italiaanse Fabrikant: FIAM
Er zijn veel grote namen in de designwereld, die door de jaren heen hebben samengewerkt en samenwerken met FIAM het creëren van gebogen glas meubels.
Deze handtekeningen, een van de meest prestigieuze en eclectische panorama van Italiaanse en internationale design, FIAM ervoor gekozen om een ​​onuitwisbare stempel gedrukt op de geschiedenis van het meubilair verlaten met een uniek design en unieke gesneden in het glas.

FIAM, cultuur van glas
Glas is een magische en eeuwig materiaal, alsof hij een intrinsieke heiligheid gehad. De oprichter van Fiam heeft de uitdaging van dit materiaal aanvaard, omdat hij een jongen waardoor het vrijwel een missie was. De basis te leggen voor een project dat onwaarschijnlijk zijn oorsprong leek; de glasplaat in een materiaal worden
protagonist in de inrichting. Charme en poëzie, hier is wat zendt het glas. De charme van een tijdloos materiaal. Poëzie is de ijdelheid van een materiaal dat als gevolg van wat er om ons en onze standpunten op de werkelijkheid te verhogen.

Designers en awards
Fiam
Italië is herhaaldelijk wereldwijd erkend als een bedrijf van uitmuntendheid en innovatie, zoals blijkt uit de talrijke onderscheidingen ontvangen in de tijd, onder andere de Golden Compass Award voor Lifetime Achievement en de Leonardo Italiaanse Quality Award. The Golden Compass Award is de oudste en meest gezaghebbende globaal ontwerp prijs, in 1954 opgericht door Gio Ponti. Fiam heeft de carrière bereikt in 2001, als een bedrijf dat zich heeft onderscheiden met erkenning en prestige in het ontwerp, de fabricage en onderzoek. In 2015 Leonardo Comité, dat al meer dan twintig jaar erkent en beloont het talent van mensen en bedrijven om de relevantie te geven aan de vele bijzondere voortreffelijkheid van Made in Italy, hij heeft toegekend Fiam het Leonardo Italiaanse Quality Award als een bedrijf dat heeft gestaan ​​voor innovatie en kwaliteit gecombineerde producten met een sterke internationale oriëntatie, verkoop en productie.

Het glas: een symbool van de toekomst van de eco
Glas is de natuur. Bestaat voornamelijk uit zand en kalk. Het is steriel, niet giftig en bevat geen schadelijke stoffen vrijkomen. Het glas is eeuwig en kan eindeloos worden gerecycleerd zonder afval. FIAM Italië waardeert de deugden van het glas door middel van haar productie processen die plaatsvinden in volle respect voor het milieu.

Niet alleen het huis, maar ook op kantoor
FIAM, altijd alert op veranderingen in de smaak en levensstijl, zelfs reeksen van In de inrichting van de Home / Office. Met zijn creatieve lijnen is het verkennen van nieuwe kansen
het milieu, in overeenstemming met de "filosofie" business, uitgedrukt met passie in het uiterste nauwkeurigheid van het ontwerp en de voortdurende technologische innovatie. De werktafel wordt "leidend element" in de verschillende behoeften en situaties: voor het bureau thuis, als een speler in een stijlvolle executive office, in het midden van een belangrijke vergadering zaal; in een zeer brede diversiteit in grootte en stijl, die de vele inrichting van Fiam Collection harmoniseren. Zij worden voorgedragen specimens, variërend van Rialto class model "minimal", de totale omvang van de Rialto L-versie; Graph bureau, technologische uitdrukking van onze traditie, de Atlas bureau met de hand gesneden door meester ambachtslieden Fiam.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies