Made in Italy

Filago houten wandklok gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Filago
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Filago design wandklok in gekleurd hout
Filago is een perfecte klok om je muren te versieren. Originele meubilering niet uitgesloten van de context van uw kamer, maar geschikt om karakter en energie toe te voegen.

De hoogste kwaliteitsnormen worden verkregen door het gecombineerde gebruik van de nieuwste generatie technologische machines, handmatige arbeid en continu onderzoek. Het is gemaakt in Italië door deskundige vakmensen die de klassieke houten inleg opnieuw uitvinden, een oude techniek gemaakt van tijd en handigheid. De inlayprocedures zorgen ervoor dat dunne houtplaten van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het meest geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Filago bestaat uit een structuur met inlays in hout en is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: houtsoorten in witte, zwarte en donkergrijze as. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eikenhout, zijkanten in weingé kleur en as. De rand heeft onkruid gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: lichtgroen en donkergroen bolivarhout en witte as. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers in natuurlijk aluminium.
De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt; de as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk.

Versier je muren met Filago, voor stijldetails gemaakt in Italië die het verschil kunnen maken. Neem voor informatie contact met ons op.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief