Made in Italy

Fles Modern Muur gerookte Amin Small L30xH30xP13,6cm

  • Made in Italy
  • Code: AMIN SMALL FUME
€ 126,95 € 158,69 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 30 x H 30 x P 13,6 cm
Kleur fume transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Fles Modern Muur gerookte Amin Small L30xH30xP13,6cm
Portabottiglie wand 4 gaten, PMMA plexiglas 100% maagdelijk polymeer. Mogelijkheid tot het samenstellen van modulaire structuren om uw mooiste flessen te organiseren. De plexiglas schokbestendig, veerkrachtig, duurzaam en warmte-isolatie. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Voldoet aan EN 71-3: 200.Pensato, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief