Made in Italy

Fles transparante ontwerp muur Amin Big L45xH45x13,6cm

  • Made in Italy
  • Code: AMIN BIG TRASP
€ 206,30 € 257,87 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 45 x H 45 x P 13,6 cm
Kleur doorzichtig
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Fles transparante ontwerp muur Amin Big L45xH45x13,6cm
Portabottiglie wand 9 holes, in PMMA plexiglas 100% maagdelijk polymeer. Mogelijkheid tot het samenstellen van modulaire structuren om beter te organiseren uw meest waardevolle flessen. De plexiglas is slagvast, niet vervormbaar, onveranderlijke en termoisolante.La helderheid en glans blijft constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief