Made in Italy

Gallipoli vrijstaand bad, L159xP70xH64, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: GALLIPOLI
€ 4.252,26 € 5.002,66 -15%
Maatregelen L159xP70xH64 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Modern designbad van Gallipoli, gemaakt in Italië
Gallipoli is een vrijstaand bad met een originele wijd uitlopende vorm. Ideaal meubelaccessoire voor moderne en moderne omgevingen met zachte en slanke lijnen voor een strak en dynamisch ontwerpresultaat.

Het is volledig gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en onderscheidt zich door de kwaliteit van het materiaal waarmee het is geproduceerd. Het is verkrijgbaar in twee verschillende materialen en verschillende kleuren:
Materialen :
- Luxorid, verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren;
- Gelcoat Lux, verkrijgbaar in de totale witte versie en op aanvraag in RAL-kleuren.
Gelcoat Lux is een stof op basis van polyesterhars die zorgt voor buitengewone prestaties in contact met water en het beste op het gebied van glans garandeert. Zeer goed bestand tegen thermische excurisies, compact, niet-poreus en gekleurd in massa.
Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal van hoge kwaliteit in vergelijking met plaatproducten die door de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur of scheuren kunnen vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

In het geval van Luxolid, als de kuip is beschadigd met diepe krassen of chippen, kan deze na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk worden hersteld. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Maak uw badkamer uniek en personaliseer uw interieur met deze badkuip met het onweerstaanbare ontwerp gemaakt in Italië.
Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen en het bad is zonder overloop.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW