Made in Italy

Gamera Connubia Calligaris stoel modern design keuken, 2 stuks

  • Made in Italy
  • Code: GAMERA1459
€ 520,70
Maatregelen L 53xP 53xH 82 (45) cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Gamera moderne keukenstoel Made in Italy, 2 stuks
Chair nylon Gamera model, ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Monocoque versterkt nylon. Een stoeldesign, waarvan de constructietechniek, de golvende lijnen en gebruikte materialen maken het uniek in vorm, helderheid en sterkte. De rug is breed en omhult voor een veilige ergonomische houding. Stapelbare stoel voor 6.
Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: selecteer uit het drop down menu de gewenste variant.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief