Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Chaise Longue-outdoor en modern design tuin

De zomer staat voor de deur. Kun je je voorstellen al in uw resort om te genieten van de juiste ontspanning die u verdient? Als het antwoord ja is, en je het geluk om een ​​mooie tuin of een terras hebben, weet dat je kunt beginnen om nu nog te ontspannen. Hoe?

Door te kiezen voor het comfort van een chaise longue van tuinontwerp te passen in uw outdoor.

De Chaise Longue is praktisch voor het gemak van het vervoer, maar ook comfortabel als een tuin bank. De Chaise Longue is een traktatie voor je lichaam. De meanderende rug en zachte kussens voelt u zich op vakantie. De materialen zijn vele, teak, banaan, rotan, poly rotan, doek, aluminium, hars.

Voor degenen die willen ruimte kunt u kiezen uit de vele modellen van klapstoelen, verstelbare en stapelbaar te slaan.

Voor degenen met een grotere ruimte kan zich richten op ontwerp in de stijl die het meest de voorkeur geven; wijnoogst, modern, etnisch, klassiek, shabby chic, country en retro.

Hier kunt u een oplossing en de gewenste kleur te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers die altijd heeft een oog voor design.

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen voor de Chaise Longue Outdoor of kinderbedje in een moderne of klassieke stijl tuin die geschikt is voor u!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen de Chaise Longue Modern design van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies