Made in Italy

Gekleurde hydraulische radiator tot 2450 watt Made in Italy - Gerald

  • Made in Italy
  • Code: GERALD
Wilt u een offerte op maat?
Materiaal staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Hydraulische decoratieve radiator met een gekleurd rechthoekig ontwerp met druppeldecoraties, Made in Italy.

Deze hydraulische stralingsplaat belichaamt een modern design met zachte en kleurrijke lijnen. Het is een stalen radiator met gekleurde decoraties, geschikt voor de meest fantasierijke en creatieve persoonlijkheden, die hun ruimtes willen inrichten met een uniek, leuk en origineel product . Volledig gemaakt in Italië met kwaliteitsmaterialen. de waarde en kwaliteit van de radiator wordt bepaald door de handlassen. Verder is het mogelijk om de radiator verticaal of horizontaal te installeren.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

NB:
De afsluiters en de houder zijn uitgesloten, vraag voor ontvangst een offerte aan via het specifieke formulier "Informatie aanvragen ".

Onze radiatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren naar keuze. Kleuren zijn een fundamenteel en bijzonder belangrijk element voor het ontwerp van het huis. Elke kleur wordt geassocieerd met bepaalde psychische en spirituele kenmerken en heeft bepaalde effecten op het functioneren van het organisme. Vraag een offerte aan om de toevoeging van de chromotherapiekit , bestaande uit zeven kleuren met op afstand bedienbare snelheid en intensiteit, te ontvangen.

Let op: alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder ingrepen met metselwerk of sanitair, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al aanwezig zijn in uw woning.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke functionele en designmeubelreferentie. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparing, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die eenvoudig en perfect kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief