Made in Italy

Gorle houten wandklok, modern design, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Gorle
€ 411,80 € 514,75 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Moderne houten wandklok Gorle gemaakt in Italië
Gorle is een wandklok die tegelijkertijd strengheid en creativiteit uitdrukt. Een meubel dat niet alleen reageert op de nuttige taak om de tijd aan te geven, maar ook om originaliteit in te richten door de harmonie van uw huiselijke ruimte te betreden.

De perfectie in het vakmanschap en in de details, de zorg voor de esthetiek, de betrouwbaarheid van het product en de ernst van de service zijn de waarden die door deskundige Italiaanse ambachtslieden worden gevolgd om producten van topkwaliteit en design te creëren. Het gebruik van onbekende houten essences en de constante zoektocht naar verbetering en hoge kwaliteit zijn elementen die dit horloge onderscheiden. Het is gemaakt door op een moderne manier de klassieke houten inleg opnieuw uit te vinden, een oude techniek gemaakt van tijd en behendigheid. De inlayprocedures zorgen ervoor dat dunne houtplaten van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het meest geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Gorle bestaat uit een structuur met inlays in hout en is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essenties van zwart essenhout en donkergrijze as. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eiken en wengékleurige zijkanten. De rand is in wengégekleurde zijden en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: hout essence groene bolivar en groene pistache bolivar. De rand is in zwarte as en de wijzers en cijfers in natuurlijk aluminium.
De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt; de as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk.

Eigentijds object, exclusieve en perfecte persoonlijkheid voor uw muren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief