Handgemaakte aanrecht wastafel gemaakt in hars - Marentino

  • Code: MARENTINO
€ 307,86 € 384,82 -20%
Materiaal kunsthars
Maatregelen L 51 x P 35 x H 15 cm
Levertijden 10/14 werkdagen

Design wastafel in hars, een uniek handgemaakt stuk.

Marentino is een spoelbak die functionaliteit combineert met een sterke esthetische en decoratieve waarde. Het is handgemaakt in kunsthars van hoge kwaliteit.

Het vakmanschap maakt het een uniek stuk design en niet reproduceerbaar in serie; om deze reden kunnen er verschillen zijn in kleur en vorm ten opzichte van de gereproduceerde foto.
NB: Voordat u uw bestelling plaatst, kunt u een foto opvragen van het artikel dat daadwerkelijk in het magazijn beschikbaar is. Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Met kunsthars (of kunsthars) wordt in het algemeen een viskeus materiaal bedoeld, met een gelijkaardig uiterlijk als de plantaardige hars, dat in staat is uit te harden wanneer het koud of warm is. Het is een brede klasse van verschillende en complexe polymeren, die met een grote verscheidenheid aan methoden en grondstoffen kunnen worden verkregen.

We informeren onze klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze niet kunnen worden teruggezonden door de klant na aankoop.
Email Newsletter
Nieuwsbrief