Made in Italy

Handgemaakte decoratieve bloemenvaas in keramiek Made in Italy - Dina

  • Made in Italy
  • Code: DINA
€ 253,90 € 317,38 -20%
Materiaal Keramiek
Levertijden 7 dagen product op voorraad / 4 weken product op bestelling
Lengte (cm) 8
Diepte (cm) 8
Hoogte (cm) 29

Bloemenvaas in roze keramiek met Alice-vorm Made in Italy.

Deze productlijn is ontworpen en gebouwd door Italiaanse ambachtslieden met materialen die zijn gekozen om een 100% made in Italy product te garanderen dankzij het dichte netwerk van laboratoria verspreid over het Italiaanse grondgebied die Italiaanse uitmuntendheid vertegenwoordigen in het creëren van handgemaakte producten van hoge kwaliteit . . Het zijn producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en om een sterke persoonlijkheid te hebben die discreet deel kan uitmaken van ieders dagelijkse leven en daarom wordt elk product gekenmerkt door zijn eigen autonomie waardoor het zich kan aanpassen aan zeer verschillende inrichtingssituaties. onder hen, van de meest klassieke tot de meest moderne, altijd zijn ruimte en de perfecte locatie te vinden.

Decoratieve bloemenvaas ontworpen voor het verfraaien en decoreren van zowel interne ruimtes, zoals woonkamers of keukens, als extern, zoals terrassen of tuinen.
Gekenmerkt door de leuke visvorm en roze kleur en is gemaakt van hoogwaardig keramiek, handgemaakt in Italië door deskundige vakmensen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief