Made in Italy

Handgemaakte hanglamp in Venetië glas, gemaakt in Italië - Amilia

  • Made in Italy
  • Code: AMILIA3
€ 799,00 € 998,75 -20%
Materiaal Glas, organza en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 20
Diepte (cm) 20
Hoogte (cm) 185

Handgemaakte hanglamp van Venetiaans glas, organza en metaal Gemaakt in Italië.

Elegante en kleurrijke hanglamp handgemaakt in Venetië met handbewerkte glazen structuur, ivoorkleurige organza lampenkap en metalen details in geborsteld zwart nikkel afwerking . Uit de ontmoeting tussen klassiek en modern ontstaat een idee van innovatieve verlichting die alle waarde en waarde van tradities omvat en een andere, meer eigentijdse interpretatie geeft. Om dit prachtige spel van contrasten tot leven te brengen, is gekozen voor het gebruik van glas, een uiterst elegant materiaal, samen met felle kleuren en originele vormen voor een avant-gardistisch resultaat dat wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijkheid die elke omgeving kan verlichten en fascinerende en exclusieve sferen kan creëren .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 1 x MAX 42W E14

NB : de lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief