Made in Italy

Handgemaakte ijzeren servettenhouder, gemaakt in Italië - Futti

  • Made in Italy
  • Code: FUTTITOVAGLIOLI
€ 28,17 € 35,21 -20%
Materiaal ijzer
Maatregelen 17x17x H 12 cm
Levertijden 10 werkdagen

Design servethouder in wit, beige of modderig ijzer handgemaakt in Italië.

Of het nu een modern design bestekbak of een lage servethouder met gebogen lijnen, kent onze lijn altijd hoe om op te vallen.

Met dit artikel worden servetten in de daarvoor bestemde ruimte geplaatst en omgeven door elementen in Origami-stijl. Gebogen lijnen, vergelijkbaar met moderne bogen, sieren alle vier de zijden. De functionaliteit van dit product is daarom onmiskenbaar.

het is belangrijk om te onderstrepen dat het uiterst ingewikkeld is om het te vernietigen, omdat het volledig van ijzer is gemaakt .

Beschikbaar in verschillende kleuren:
  • Sneeuwwitje
  • Beige
  • modder
De lage servethouder met gebogen lijnen geeft zijn beste vooral tijdens de vakantie!

We hebben de hele collectie tafelaccessoires uit de Futti-lijn beschikbaar. Neem voor meer informatie en offertes contact met ons op via het specifieke formulier "Informatie aanvragen".

Echt Italiaans vakmanschap - Handgemaakt product:
De geboorte en creatie van een ijzeren object zijn nooit hetzelfde, dankzij de techniek en het handmatige werk van elke individuele vakman, is elk stuk uniek en onherhaalbaar gemaakt .
In dit proces wordt het ijzer lasergesneden en vermengt het zich met de kleur om een lichte en eigentijdse sfeer te herstellen, elke keer in staat om te verrassen.
Wanneer creatieve expressie, technische en handmatige vaardigheden elkaar ontmoeten, creëren ze een lineair maar verfijnd proces voor het maken van metalen objecten met essentiële profielen en lichte vormen; alles is het resultaat van onderzoek en ontwerpwerk dat uitsluitend in Italië is gedaan .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief