Made in Italy

Handgemaakte Venetiaans glas en metalen kroonluchter gemaakt in Italië - Alison

  • Made in Italy
  • Code: ALISON
€ 2.231,95 € 2.789,94 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken

Handgemaakte kroonluchter van glas uit Venetië en gepolijst metaal. Gemaakt in Italië.

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter van Italiaanse glasmeesters met glanzende metalen details. De perfecte weergave van een klassiek ontwerp in een modern jasje gestoken om de Venetiaanse glaskunst over te brengen naar hedendaagse omgevingen waar deze aanvulling de hoofdrol verovert dankzij de ronde vormen die intieme en gastvrije sferen creëren . De centrale structuur wordt gecreëerd door de afwisseling van proppen in transparant geblazen glas en afgeplatte bollen in geblazen glas met een mantel, terwijl het externe deel wordt gekenmerkt door prachtige armen die zijn bewerkt met de rigadin-techniek die het hele product persoonlijkheid geeft. Deze kroonluchter wordt aangeboden in verschillende kleuren gecombineerd met chromen of gouden metalen details. Het assortiment is ook verfraaid met een variant in 24-karaats goud , warm aangebracht tijdens de verwerking.

Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en door de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities decennialang hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij versmelt hoog vakmanschap met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien.

Lampen (niet inbegrepen) : 6,8 of 12 x MAX 42W E14

Beschikbare afwerkingen:
  • gepolijst chroommetaal en melkwit kristalglas;
  • gepolijst chroommetaal en melkwit-denimglas;
  • gepolijst chroom metaal en melk-wit-grijs glas;
  • gepolijst chroom metaal en melk-wit-ivoor en gerookt glas;
  • glanzend gouden metaal en melk-wit-ivoor glas en 24K goud.
Beschikbare maten:
  • diameter 70 x H 66 cm - 6 lampjes;
  • diameter 78 x H 68 cm - 8 lampjes;
  • diameter 100 x H 72 cm - 12 lampjes.
NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief