Made in Italy
Gratis uitgaven

Handgemaakte Venetiaanse glazen hanglamp, gemaakt in Italië - Amilia

  • Made in Italy
  • Code: AMILIA1
€ 1447,83 € 1608,70 -10%
Materiaal Glas, organza en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 20
Diepte (cm) 20
Hoogte (cm) 185

Met de hand gemaakte hanglamp in wit Venetiaans glas en metaal.

Hanglamp in handgemaakt wit Venetiaans glas met witte organza lampenkap en details in geborsteld goudkleurig metaal . Een eenvoudige inrichtingsoplossing maar tegelijkertijd met een sterke visuele impact die wordt gekenmerkt door hoge waarde en tijdloze elegantie . Het ontwerp is origineel en creatief dankzij de keuze om verschillende geometrische vormen te gebruiken voor een excentriek en eigentijds resultaat . De prachtige afwerkingen die worden gebruikt, verrijken de esthetiek van deze lamp met een verfijnde en delicate toets, waardoor ze ideaal is voor het decoreren en verlichten van elke kamer in huis, waardoor suggestieve en gastvrije sferen worden gecreëerd.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 1 x MAX 42W E14

NB : de lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro