Made in Italy

Handgemaakte Venetiaanse glazen hanglamp Made in Italy - Amilia

  • Made in Italy
  • Code: AMILIA
€ 829,94 € 1.037,43 -20%
Materiaal Glas, organza en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 20
Diepte (cm) 20
Hoogte (cm) 175

Hanglamp in gekleurd glas uit Venetië, handgemaakt in Italië.

Hanglamp handgemaakt in Venetië met handgemaakte gekleurde glazen structuur, grijze organza lampenkap en metalen details in geborsteld zwart nikkel afwerking . Een innovatief verlichtingsidee dat traditie en creativiteit combineert voor een uniek en kleurrijk resultaat. De keuze voor het gebruik van geometrische vormen en verschillende tinten geeft de lamp zijn excentrieke persoonlijkheid en blijft altijd bijzonder elegant dankzij het vleugje klasse van het glas . De structuur maakt het ook mogelijk om prachtige composities te creëren door te spelen op verschillende hoogtes, vormen en kleurschakeringen voor een exclusieve en originele verlichting .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 1 x MAX 42W E14

NB : de lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief