Made in Italy

Hangende badkamerkast met geïntegreerde spoelbak, 1cestone + 2ante Gioia

  • Made in Italy
  • Code: GIOIA 3
€ 5.263,50
Maatregelen mm. 1440x450x540
Levertijden 3 weken
Gewicht Product 45 kg
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Hangend badkamermeubel met geïntegreerde spoelbak, 1clad + 2ante Gioia, gemaakt in Italië
Moderne design wastafel met 1 mand en 2 afgeronde zijdeuren in mat gelakt hout en verzonken handgreep. Top in ondoorzichtig hars met badkuip. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Beschikbare afwerkingen:
- ondoorzichtig scharlakenrood
- mat turkoois
- ondoorzichtige lila

Gioia stelt zwevende composities voor met afgeronde, soepele deurelementen die de hedendaagse essentialiteit interpreteren zonder afstand te doen van het verlangen naar zachtheid en sinuositeit. Afgeronde modulaire elementen met "verdwijn" -handvat gemaakt in de dikte van de deur en de aansluitzijden in dezelfde afwerking.
Deze verzameling vertegenwoordigt een perfecte unie tussen "project en kwaliteit"; geselecteerde materialen, warme houtessences vermengd met felle kleuren geven creativiteit en karakter aan de badkamerruimte. Netheid, elegantie en veel aandacht voor detail zijn de sterke punten van een stijl die is gekoppeld aan een samenhangend project dat u in staat stelt om aan de behoeften en behoeften van een moderne, eigentijdse en design smaak te voldoen.

NB : kranen niet inbegrepen

De producten in deze collectie kunnen worden aangepast in termen van maten en afwerkingen. Stuur voor informatie naar clienti@viadurini.it .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief