Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Hangende ijzeren lamp met artisanaal katoenen koord Made in Italy - Ufo

Code: UFO1
€ 382,00 € 530,98 -28%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Ijzer
Levertijden
15 werkdagen
Viadurini Lighting

Handgemaakte ijzeren hanglamp met zwarte katoenen stroomkabel Made in Italy.

Deze hanglamp heeft een ijzeren structuur met corten afwerking die het product een rustieke touch geeft en een zwart katoenen snoer met bevestigingsvoet voor plafondmontage.
Handgemaakt in Italië , deze lamp is gemaakt met hoogwaardige grondstoffen die zorgen voor een solide en robuust eindproduct met een prachtig vintage design .
De stijl die dit artikel onderscheidt, is eenvoudig en klassiek, maar herzien in een eigentijdse sleutel om leven te geven aan een object dat niet alleen een eenvoudige lamp kan vertegenwoordigen, maar ook een echte decoratieve aanvulling die het uiterlijk van een kamer kan revolutioneren, zelfs als deze er niet is.
De keuze van het juiste type lamp in huis is van fundamenteel belang om de meest geschikte sfeer te creëren die perfect past bij de rest van de omgeving, waardoor de esthetiek wordt verrijkt. Hangende lampen vertegenwoordigen ongetwijfeld een categorie accessoires die het middelpunt van de aandacht in de kamer veroveren en protagonisten worden in termen van grootte en ontwerp.

Lamp / fitting: E27 230V

Beschikbare maten :

  • doorsnee 40 x H 100 cm;
  • doorsnee 25 x H 100 cm.
NB: lamp niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten