Made in Italy

Hanglamp modern methacrylaat, diameter 116 cm, taire

  • Made in Italy
  • Code: TAIRE
€ 484,69 € 538,55 -10%
Maatregelen Diameter 116 cm H33
Levertijden 7 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het item niet aanwezig is in het magazijn.
Hanglamp methacrylaat modern spectrall, Ø116, taire
Opschorting 3 lichten in methacrylaat verkrijgbaar in wit satijn, rood, cromolite, rokerige textuur en goud. geschilderde metalen steun. Verchroomd metaal.

E27
Wire L.160 cm
Lampen: 3 x 53 Wmax - E27 HGS (niet inbegrepen).

Italiaanse producent
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat sinds 1997 een combinatie van ideeën, materialen en stijl aan items voor het leven van alle dag te creëren. Ontwerp wordt praktische en betaalbare, alledaagse wordt een buitengewone ervaring, herinterpretatie van het concept van licht en ruimte.
Het gebruik van materialen zoals acryl, polycarbonaat, hout en termofuse materialen en gerecyclede kunststoffen, in combinatie met een combinatie van ervaring en creativiteit, zijn ze gevormde voorwerpen met een uniek ontwerp, maar nog steeds functioneel. Lampen ophanging, moderne hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen ... meubels zijn ontworpen om opwinding te genereren en te provoceren een onmiskenbaar gevoel van welzijn.
De filosofie achter het bedrijf is "goed ontwerp": een filosofie, een gedachte, een andere manier van leven en een nieuwe manier om hun creaties te genieten ambiente.Nascono zo lichtgewicht ontwerp, essentiële en duurzame, aan de huizen van in te voeren wereldwijd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro