Made in Italy

Hoekbank rechts voor buiten gevlochten in synthetische vezels Made in Italy - Barnabus

  • Made in Italy
  • Code: BARNABUS6
€ 3.930,71 € 4.913,39 -20%
Materiaal Aluminium en WaProLace
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 67
Zithoogte (cm) 32

Rechte hoekbank voor buiten met aluminium frame en handgeweven WaProLace-vezel Made in Italy.

Hoekbank rechts gemaakt in Italië met aluminium structuur en handgeweven WaproLace synthetische vezel. Het weefsel van het materiaal voelt aangenaam aan en geeft het een modern, schoon en functioneel ontwerp .
Met de bank kunt u voldoen aan de meest uiteenlopende esthetische en inrichtingsbehoeften, om uw creativiteit de vrije loop te laten door persoonlijke en unieke meubels te creëren. Deze bank heeft zachte vormen , perfect om de meubels in buitenruimtes te matchen en te completeren.

Een grote en lange bank kan ontstaan uit de combinatie van de rechter en linker module, spiegelend, geschikt als zitplaats in een tuin, veranda, terras of vind een perfecte plaatsing bij het zwembad, perfect voor zowel een huiselijke als een contractomgeving . Het kussen is van 100% synthetische vezel en heeft afneembare hoezen.
De grote veelzijdigheid van het gebruik van dit product wordt gegeven door de materialen waarmee het is gemaakt: aluminium en WaProLace- vezel, een synthetische vezel die bijzonder geschikt is om bestand te zijn tegen weersinvloeden. Dit zijn hoogwaardige en innovatieve materialen die deze zitbank solide maken en bestand tegen zowel tekenen van slijtage als weersinvloeden, en tegelijkertijd een inrichtingsoplossing met een eigentijdse esthetiek vertegenwoordigen.

Beschikbare afwerkingen:

  • wit
  • tropisch bruin.

NB : kussen inbegrepen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief