Made in Italy

Hoektuinfauteuil in gepolijst mahonie Gemaakt in Italië - Balin

  • Made in Italy
  • Code: BALIN3
€ 5.863,54 € 7.329,43 -20%
Materiaal Mahonie
Levertijden 1 week
zitten apparatuur Acryl
Structuur materiaal Mahonie
Lengte (cm) 75
Diepte (cm) 75
Hoogte (cm) 71

Buitenhoekfauteuil in mahonie met Made in Italy kussen.

Hoekfauteuil perfect voor elke buitenruimte, inclusief een diamantkleurig zit- en rugkussen en gemaakt in Italië . Het gepolijste mahoniehout geeft elegantie, degelijkheid en harmonie aan het inrichtingselement . Het polijsten versterkt de lijnen, waardoor het materiaal aangenaam aanvoelt en er een dialoog ontstaat tussen het meubelstuk en de weerspiegelingen van de natuurlijke omgeving eromheen. Elk detail verfraait het meubilair met verfijning zonder in te boeten aan functionaliteit , waardoor de salontafel de ideale keuze is voor nautische omgevingen, zwembaden en spa's .

Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB : Het zitkussen is verkrijgbaar in verschillende andere afwerkingen. Sierkussens zijn niet inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief