Made in Italy

Hydraulische radiator met puzzeldeksel tot 2450 Watt - Shining

  • Made in Italy
  • Code: SPLENDENTE
€ 3.223,76 € 4.029,70 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Hydraulische designradiator met puzzeldeksel en spiegel Made in Italy.

Hydraulische radiator volledig gemaakt in Italië in staal gekenmerkt door een eigentijds ontwerp , verguld met een gekleurde afdekking, rijk aan echte spiegeldecoraties die doen denken aan een puzzel.
Alleen gemaakt met Italiaanse materialen . Het bijzondere van deze radiator is dat alle lasnaden met de hand worden gedaan .

Radiator verkrijgbaar in verschillende maten , kies degene die je het meest wilt!
Ook horizontale montage mogelijk.

De radiator is verkrijgbaar met een achtergrond in verschillende kleurvariaties: bekijk de kleurenkaart en geef de gewenste kleurcode aan in het daarvoor bestemde vakje.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • Gekleurde stalen afdekking;
  • Echte spiegeldecoraties;
  • Stalen radiatorskelet.
NB: De kleppen en de houder zijn niet inbegrepen, schrijf ons om ze te ontvangen in het formulier "Informatie aanvragen".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair , de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product na verloop van tijd in de beste omstandigheden te houden, moet u bij de installatie alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke functionele en designmeubelreferentie. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparingen, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die gemakkelijk en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

De unie tussen de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxe e-commerce voor thuis geeft leven aan een collectie van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de stralende elementen omverwerpen en zo origineel en creatief creëren in staat om elke ruimte te verfraaien en in te richten. De collectie is rechtstreeks geïnspireerd op hedendaagse kunst en de laatste trends in heel Europa. De materialen? Alleen het beste, zoals gezegd, van Italiaanse origine en handgemaakt laswerk van alle metaallegeringen.
Een andere technologische revolutie die mogelijk is met deze collectie is personalisatie. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, motieven, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Eindelijk, alle producten gemaakt ze kunnen worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Het vermogen varieert van 1300W tot 2450W. Veelzijdig in plaatsing en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteafgifte-eigenschappen met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief