Made in Italy

Hydraulische radiator met spiegeldecoratie Tot 2450 watt opbrengst - Efesio

  • Made in Italy
  • Code: EFESIO
€ 3.223,76 € 4.029,70 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Moderne designradiator met spiegeldecoratie.

Hydraulische radiator wordt gekenmerkt door een modern design , met een gekleurde kap verrijkt met een decoratie in de vorm van een muzieknoot in echte spiegel, een uniek en origineel product. Alleen gemaakt met Italiaanse materialen . Het bijzondere van deze radiator is dat alle lasnaden met de hand worden gedaan.

Radiator verkrijgbaar in verschillende maten , kies degene die je het meest wilt!
Ook horizontale montage mogelijk.

De radiator is verkrijgbaar met hoezen in verschillende kleurvarianten: bekijk de kleurenkaart en geef de gewenste kleurcode aan in het daarvoor bestemde vakje.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • Gekleurde stalen afdekking;
  • Echte spiegeldecoratie;
  • Stalen radiatorskelet.
NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen schrijf in het formulier "Informatie aanvragen".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder metselwerk of sanitaire ingrepen, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product na verloop van tijd in de beste omstandigheden te houden, moet u bij de installatie alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke functionele en designmeubelreferentie. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Gemaakt in Italië kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparing, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die eenvoudig en perfect kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie is maatwerk. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, patronen, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Ten slotte kunnen alle gemaakte producten worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Het vermogen varieert van 500 W tot 2450 W. Veelzijdig in plaatsing en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteopbrengstkenmerken met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief