Made in Italy

Hydraulische radiator tot 2450 Watt met Made in Italy decoratie - Floreo

  • Made in Italy
  • Code: FLOREO
€ 2.606,46 € 3.258,07 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Hydraulische designradiator met gekleurde kap en decoratie Made in Italy.

Hydraulische radiator met een modern design met gekleurde kap rijk aan gekleurde versieringen. Alleen gemaakt met Italiaanse materialen . Het bijzondere van deze radiator is dat alle lasnaden met de hand worden gedaan.

Radiator verkrijgbaar in verschillende maten , kies degene die je het meest wilt!
Ook horizontale montage mogelijk.

De decoratieve radiator is verkrijgbaar in verschillende chromatische variaties: bekijk de kleurenkaart en vermeld de gekozen code in het daarvoor bestemde vakje. Op verzoek is het ook mogelijk om de achtergrond van de omslag aan te passen. Neem contact met ons op voor een offerte in het formulier " Informatie aanvragen ".

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • gekleurde stalen afdekking;
  • stalen radiatorskelet.
NB: De afsluiters en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen vraag een offerte aan in het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder metselwerk of sanitaire ingrepen, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product na verloop van tijd in de beste omstandigheden te houden, moet u bij de installatie alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Gemaakt in Italië kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparing, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die eenvoudig en perfect kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie is maatwerk. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, motieven, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Eindelijk, alle producten gemaakt ze kunnen worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Het vermogen varieert van 500 W tot 2450 W. Veelzijdig in plaatsing en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteopbrengstkenmerken met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief