Made in Italy

Hydraulische radiator tot 730 Watt in staal Made in Italy - Florian

  • Made in Italy
  • Code: FLORIAN
€ 2.597,73 € 3.247,16 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal Staal
Maatregelen H.1500mm x L. 500mm x Hartafstand 35mm
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Hydraulische cactusvormige stalen radiator Made in Italy.

Deze hydraulische radiator is geheel in Italië gemaakt in staal en kenmerkt zich door het originele design en in de vorm van een cactus . De radiator is verkrijgbaar in verschillende kleuren, om aan elke smaak en behoefte te voldoen. Verkrijgbaar met vaste of instelbare weerstand.

De radiator is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten: bekijk de kleurenkaart en geef de gewenste kleurcode aan in het daarvoor bestemde vakje.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • staal.
Functies:
  • Vermogen (Δt50 °C) 730 Watt.
NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen schrijf ons in het formulier "Informatie aanvragen".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair , de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke functionele en designmeubelreferentie . Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van het huis. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Gemaakt in Italië kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparingen, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die gemakkelijk en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

Een andere technologische revolutie die mogelijk is met deze collectie is personalisatie. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, patronen, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Eindelijk, alle producten gemaakt ze kunnen worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Veelzijdig in zijn locatie en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteopbrengstkenmerken met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief