Made in Italy

in massief notenhouten stoel met armleuningen en stoelbekleding, Noemy

  • Made in Italy
  • Code: NOEM Y
€ 1.063,21 € 1.329,02 -20%
Maatregelen L 48x 46x P H 96cm - 48cm seat
Levertijden 30/35 gg * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
In massief notenhouten stoel met armleuningen en stoelbekleding, Noemy
in massief Amerikaans notenhout stoel met stoffen zitting en armleuningen. Alles is harmonisch complementair in deze sessie, waarbij de armleuningen zorgen voor een unieke beweging met rugleuning bochten en zijn een duidelijk teken ebanistica vaardigheid van de ambachtslieden.
Noemy is verkrijgbaar in de afwerking: natuurlijke of natuurlijke grijze walnoot walnoot. Kies in het menu de finish je wilt.

EIGENSCHAPPEN:
- Kleur: walnoten natuur of grijs natuurlijke Walnut
- Finish: Olie

Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie in plaats van conventionele verven, versterkt het grootste deel van de aderen en de eigenschappen van het gekozen hout. De olie, in contact met het hout, vezel kristalliseren bezetten de poriën van de houtvezels en tegelijkertijd maken barrière tegen absorptie van vloeistoffen (en dus het vuil) en verhoging van de mechanische sterkte van de houtvezel. E 'is het ook waterbestendig en bestand tegen weersinvloeden en UV. Een alternatief absoluut natuurlijk.

ARTISAN PRODUCER:
flexibel en georganiseerd bedrijf speelt in op elke behoefte van haar klanten, is ontstaan ​​vanuit de behoefte in de praktijk innovatieve ideeën om te zetten en de verwachte richting van de nieuwste trends in het interieur. Het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, het vakmanschap, de extreme aandacht voor elk detail zijn de hoekstenen te werpen, waarop de gehele activiteit van het bedrijf.
Het resultaat is een verfijnde en originele stijl, maximale expressie gemaakt in Italië, geschikt voor een veelheid van contexten. De passie en de dagelijkse inzet van het bedrijf in massief hout verwerken bijdragen aan charme en elegantie te geven aan elk mobiel collectie. Collecties voor de dag en de nacht sterke persoonlijkheid, gekenmerkt door een onweerstaanbare hedendaagse stemming.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief