Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
 • 0
 • 0

Bed plein en gevuld met half-container en 2e optionele bed Amsterdam

Code: AMSTERDAM
Wilt u een offerte op maat?

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

Viadurini Collezione Notte
Gestoffeerde bed modern Amsterdam Double Face voor anderhalve met wielen gemaakt in Italië.
Getest
door zachte harmonieuze lijnen. Amsterdam gelezen in samenhang met de stoffenkunst. 4346 DOUBLE FACE maakt in een handomdraai om de kleur van de bekleding te veranderen, die voldoen aan uw gemoedstoestand. Van azuurblauwe hemel duif grijs of oranje te blozen ... kies de versie die u wenst.
Coating Fabric Art 4346 Made in Italy, samenstelling:
100% PL
Martindale 30000 cycli
hoogte 140 cm
Gewicht 650 gr / ml
Eenvoudig te reinigen, waterdicht, gepatenteerde technologie.
Bekijk de kleurenkaart en invoeren in het vak de gewenste kleurcode.

Maten beschikbaar
L H 142 x 112 x 207 P190 / P200 217 cm breedte 120 cm geschikt voor netwerktoepassingen
L H 162 x 112 x 207 P190 / P200 217 cm breedte 140 cm geschikt voor netwerktoepassingen
L H 172 x 112 x 207 P190 / P200 217 cm breedte 150 cm geschikt voor netwerktoepassingen

L = maximale bezwaren van de kop
H = hoogte inclusief voet 5cm H
P190 = 190 cm diepte network
P200 = diepte 200 cm netwerk

De afmetingen geschikt om netwerk 120 verschaft (door het selecteren van varianten met caisson met WOORDSPELING / boxcontainer met PUN Easy Up) de orthopedische bedvering Basic: buisvormige orthopedische bedvering 40x30 geschilderd ijzeren 12 integers strips plywood berk. Afmetingen: L 120 x SP 4x3

De afmetingen geschikt voor een breed 140/150 netwerk wordt verschaft (door het selecteren van varianten met caisson met WOORDSPELING / boxcontainer met hefvermogen Easy Up netwerk) de orthopedische bedvering Superior: gelakt ijzer buisvormige orthopedische bedvering met epoxy 40x30 met 14 latten verdeelde, van berkenhout, met dubbel tussenstuk en dubbele houder. Afmetingen: L 140/150 x SP 4x3

Box container met een verhoging van het netwerk
Box container met een verhoging van het netwerk met 14 berkenhout latten. Harnassen en slagzuiger voorgemonteerd op het bedframe. Tubular ijzer, houten latten.

Container Box Easy Up
Praktische opbergbox met een "dubbele beweging". Horizontale beweging. Functioneel, licht en snel hebben een beveiliging tegen onbedoeld sluiten.

2e bed met afneembare handvat en matras - voor netwerken P 190
Het uittrekbare bed omvat een hefmechanisme waarmee het netwerk gemakkelijk halen. Door aan de handgreep het netwerk eenvoudigweg verhoogd en de benen automatisch geopend, met een klak klokslag einde. Het is daarom handig en voordelig in vergelijking met traditionele netwerken die moeten worden uitgepakt en die met de hand moet worden geopend benen.
* Met uittrekbare bed variant komt het bedframe techniek. 33 (zie foto) en met verborgen voeten van 3 cm die nog het bed te houden van de grond.

Op dit bed kunt u zich aanmelden LED INSTAPVERLICHTING en verlichting voor therapie. Om ze te laten zien de artikelen "LEDPERLETTI" en "CROMOTERAPIAPERLETTI" en voeg ze toe aan uw winkelwagen bij de bestelling!

De volledige vrijheid van uitdrukking voor een meubelelement aanpasbaar in totaal. Het bed in feite kan worden aangepast met uw favoriete kleuren, uw foto's, uw favoriete zanger of favoriete team ... VRAAG EEN CITAAT!
Het bed is ook beschikbaar in de matras versies 80/90/160/170/180 x 190/200 cm. SCHRIJF in de chat of mail voor een offerte aan!

De mogelijkheid om verschillende persoonlijkheden en eigenschappen van elk een te verbeteren: dit is de missie achter elk bed van Young Line Viadurini Collection Night. Maak uw eigen prive-ruimte om te leven intens de vele emoties een typisch voorbeeld van een tijdperk vol passie en contrasten, op elk moment van de dag.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN BED VIADURINI NIGHT COLLECTION:
 • Waarom heb je de zekerheid van het kopen van een product volledig in Italië
 • Waarom is een handgemaakt product volledig met de hand
 • Waarom zorg, toewijding en kwaliteit zijn de basisprincipes van onze producties
 • Waarom hebben we een zorgvuldige selectie van coatings van stof en leder, waarmee je verschillende combinaties om vorm te geven de meest geschikte voorlezen kunt maken
 • Waarom hebben de mogelijkheid om uw eigen voorkeur maatregel onder de vele maatregelen beschikbaar als standaard te kiezen, en kan zelfs aangepaste formaten op aanvraag
 • Waarom van de top tot teen elk deel van je bed kan worden aangepast: media, accessoires ... u beslist hoe u uw slaapkamer uw eigen kunstwerk te maken
 • Waarom hebben we zelfs gedacht aan jongeren, het aanbieden van een grote collectie aan hen gewijd, met inbegrip van bedden en een slaapbank dynamisch en innovatief.
Omgevingen nacht over u, uw tijd, uw behoeften. Zelfs uw wensen.
Laat een eenvoudig bed wordt omgezet in een deel van jou is en dat door Hem u kunt uitdrukken wat je droomt. De gestoffeerde bedden van Viadurini Collection Night serie zijn aanpasbaar in elk detail, van de coating aan de benen, de maatregel ... Maak je bed medewerkers Viadurini!

WAAROM KOPEN
 • volledig gemaakt in Italië
 • vakman geheel met de hand
 • kwaliteit en weerstand
 • eindeloze aanpassingsmogelijkheden
 • ook aangepast

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies