Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
 • 0
 • 0

Bed beschikbaar single met de verpakking of het tweede bed Amsterdam

Code: AMSTERDAMS
Wilt u een offerte op maat?

madein_italy

Diensten in verband met het product


Viadurini Collezione Notte
Modern Amsterdam Double Face enkele gestoffeerde bed Made in Italy, verkrijgbaar met berging.
Bed zacht en comfortabel gestoffeerde hoofdeinde met praktische waterafstotend en vlek-4346 dubbel gezicht zal je beste vriend te worden in de kamer en begeleiden je tienerjaren leven aan de jeugd door elke keer dat de gewenste kleur te veranderen.
Een keuze tussen de versies van de kleur blauwe lucht / duif grijs en oranje / poeder.

Coating Fabric Art 4346 Made in Italy, samenstelling:
100% PL
Martindale 30000 cycli
hoogte 140 cm
Gewicht 650 gr / ml
Eenvoudig te reinigen, waterdicht, gepatenteerde technologie.
Bekijk de kleurenkaart en invoeren in het vak de gewenste kleurcode.

Maten beschikbaar
L H 102 x 112 x 207 P190 / P200 217 cm breedte 80 cm geschikt voor netwerktoepassingen
L H 112 x 112 x 207 P190 / P200 217 cm breedte 90 cm geschikt voor netwerktoepassingen


L = maximale bezwaren van de kop
H = hoogte inclusief voet 5cm H
P190 = 190 cm diepte network
P200 = diepte 200 cm netwerk

Het wordt geleverd de orthopedische bedvering Basic: buisvormige orthopedische bedvering 40x30 geschilderd ijzeren 12 Totaal stroken berkenhout. Afmetingen: L x 80/90 SP 4x3

Box container met een verhoging van het netwerk
Box container met een verhoging van het netwerk met 14 berkenhout latten. Harnassen en slagzuiger voorgemonteerd op het bedframe. Tubular ijzer, houten latten.

2e bed met afneembare handvat en matras - voor netwerken P 190
Het uittrekbare bed omvat een hefmechanisme waarmee het netwerk gemakkelijk halen. Door aan de handgreep het netwerk eenvoudigweg verhoogd en de benen automatisch geopend, met een klak klokslag einde. Het is daarom handig en voordelig in vergelijking met traditionele netwerken die moeten worden uitgepakt en die met de hand moet worden geopend benen.
* Met uittrekbare bed variant komt het bedframe techniek. 33 (zie foto) en met verborgen voeten van 3 cm die nog het bed te houden van de grond.

Op dit bed kunt u zich aanmelden LED INSTAPVERLICHTING en verlichting voor therapie. Om ze te laten zien de artikelen "LEDPERLETTI" en "CROMOTERAPIAPERLETTI" en voeg ze toe aan uw winkelwagen bij de bestelling!

De volledige vrijheid van uitdrukking voor een meubelelement aanpasbaar in totaal. Het bed in feite kan worden aangepast met uw favoriete kleuren, uw foto's, uw favoriete zanger of favoriete team ... VRAAG EEN CITAAT!
Het bed is ook beschikbaar in versies voor netwerk 120/140/150/160/170/180 x 190/200 cm. SCHRIJF in de chat of mail voor een offerte aan!

Een plaats om te groeien begeleid door individuele Viadurini Night Collection bedden. Alle modellen zorgen voor een consistente kwaliteit en duurzaamheid. Waarom zelfs het ontwerp en de bruikbaarheid volgen van de ontwikkeling van de leeftijden en persoonlijkheden. Een verzameling van bedden voor kinderen dicht bij de behoeften van kinderen. Een spel met veel spelers: accessoires, accessoires, stoffen, materialen en kleuren.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN BED VIADURINI NIGHT COLLECTION:
 • Waarom heb je de zekerheid van het kopen van een product volledig in Italië
 • Waarom is een handgemaakt product volledig met de hand
 • Waarom zorg, toewijding en kwaliteit zijn de basisprincipes van onze producties
 • Waarom hebben we een zorgvuldige selectie van coatings van stof en leder, waarmee je verschillende combinaties om vorm te geven de meest geschikte voorlezen kunt maken
 • Waarom hebben de mogelijkheid om uw eigen voorkeur maatregel onder de vele maatregelen beschikbaar als standaard te kiezen, en kan zelfs aangepaste formaten op aanvraag
 • Waarom van de top tot teen elk deel van je bed kan worden aangepast: media, accessoires ... u beslist hoe u uw slaapkamer uw eigen kunstwerk te maken
 • Waarom hebben we zelfs gedacht aan jongeren, het aanbieden van een grote collectie aan hen gewijd, met inbegrip van bedden en een slaapbank dynamisch en innovatief.
Omgevingen nacht over u, uw tijd, uw behoeften. Zelfs uw wensen.
Laat een eenvoudig bed wordt omgezet in een deel van jou is en dat door Hem u kunt uitdrukken wat je droomt. De gestoffeerde bedden van Viadurini Collection Night serie zijn aanpasbaar in elk detail, van de coating aan de benen, de maatregel ... Maak je bed medewerkers Viadurini!

WAAROM KOPEN
 • volledig gemaakt in Italië
 • vakman geheel met de hand
 • kwaliteit en weerstand
 • eindeloze aanpassingsmogelijkheden
 • ook aangepast

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies