Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

professionele keuken messen en verzamelobjecten

Hoe je de perfecte set van messen die geschikt zijn voor onze behoeften te kiezen? En hoe maak je een goede kwaliteit set herkennen?

Hier is een handige gids. De messen zijn onmisbaar in de keuken, en ze moeten comfortabel, praktisch en scherp zijn.

Blade materiaal

Koolstofstaal: legering van ijzer en zeer oude koolstof die een goedkoop product, maar met een uitstekende opbrengst leidt. Je moet voorzorgsmaatregelen te nemen, maar om het niet te doen om te roesten in de tijd.
Roestvrij staal (inox): Het heeft de leuke feature van roest niet in de tijd en wanneer ze worden blootgesteld in vochtige omstandigheden en het dagelijks gebruik in de keuken zuren weerstaan.
Keramiek: aardewerk maakt het zeer licht en zeer scherpe messen. Bovendien, niet zijnde metalen, het mes corrodeert niet en is niet waarschijnlijk enige bestanddelen oxideren (groenten, bijvoorbeeld). We moeten meer aandacht besteden aan dit soort messen, omdat ze meer kwetsbaar.

Materiaal handvat

Hout: Het handvat is erg handig, maar als gevolg van de porositeit van het hout heeft de neiging om micro-organismen te absorberen. We moeten dus wassen met de hand en niet in de vaatwasser.
Plastic: Plastic messen zijn licht van gewicht, praktisch in gebruik en geen micro-organismen op te vangen. Maar ze zijn meer onnauwkeurig in vergelijking met andere soorten messen.
Roestvrij staal: De messen van het voorkeursmateriaal omdat tegen Chef bestendig hygiënisch. Je moet persoonlijk te proberen om erachter te komen of ze geschikt zijn om onze handleiding, omdat ze zwaarder zijn dan anderen.

Er zijn vele modellen van professionele messen keukenmessen waaronder chef-kok (Carving), voor groenten (Santoku), gekarteld, aan het bot (Boucher), draadsnijden, paring mes en snijden vork van gebraden.

Voor de liefhebbers van lekker eten dan zijn ze bruikbaar mes Bonecrusher (Cleaver), de gemiddelde Trinciante (Mezzocolpo) en de Crescent.

Ze zijn duidelijk nodige accessoires voor het onderhoud van messen. Accessoires zoals aanzetstaal is het nuttig en onmisbaar instrument om uw messen te slijpen thuis.

Een tip voor het onderhoud van uw messen? Met de hand wassen en onmiddellijk droog ze!

In onze e-shop vindt u een groot aantal professionele messen en collectible modellen van vinden Berti bestek hoge kwaliteit tegen gereduceerde prijzen.