Made in Italy

Keukenstoel in recyclebaar polycarbonaat Made in Italy 4 stuks - Congo

  • Made in Italy
  • Code: CONGO
€ 385,61 € 482,02 -20%
Materiaal Polycarbonaat
Levertijden 4 weken
Lengte (cm) 52
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 89

Stapelbare keukenstoel in polycarbonaat Made in Italy, 4 stuks.

Keukenstoel met stapelbare structuur gemaakt in Italië in recyclebaar polycarbonaat . Een product met een innovatieve esthetiek die wordt gekenmerkt door de bijzondere ovale vorm van de rugleuning die, als resultaat licht concaaf, een omhullende en comfortabele zitting biedt . Het ontwerp wordt gekenmerkt door een moderne harmonie van lijnen en vormen die leven geven aan een ongekende structurele capaciteit die stapelbaarheid tot 12 stuks mogelijk maakt en dus een grotere optimalisatie van de ruimte indien nodig. Dankzij de innovatieve materialen die voor de constructie zijn gebruikt, kan het ook worden gebruikt in buitenomgevingen zoals tuinen, terrassen, bars en buitenrestaurants.

De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Beschikbare afwerkingen:

  • transparant;
  • transparant gerookt.
Reiniging : voor polycarbonaat, gebruik neutrale vloeibare zeep verdund in water en een zachte doek om krassen te voorkomen, gebruik geen schuursponsjes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief