Reproducties van beroemde schilderijen en kunstwerken van Bottega Tifernate

  • Beoordelingen :
  • : 5,0
126 Producten
Bottega Tifernate
€ 212,25
Pagina 1 van 6
Op Viadurini je in exclusieve verkoop van reproducties van fresco's en kunstwerken van de '400 meesters van de Renaissance, moderne en hedendaagse gemaakt door Bottega Artigiana Tifernate met gepatenteerde techniek Pictografia, gedefinieerd als de meest nauwkeurige reproductie techniek ooit ( met veel patent!) die het mogelijk maakt om elk kunstwerk identiek aan het origineel opnieuw.

De pictografia maakt het mogelijk in uw eigen huis reproducties van fresco, hout en canvas trouw aan de originelen te hebben (maar het is simplistisch om reproducties! Define) van meesters als Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo , Mantegna, Ilario van Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio en modern, zoals van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc. Potentieel kan elk werk worden gereproduceerd!

Pictografia: techniek

De Pictografia van Tifernate Bottega is een techniek uitgevonden en ontwikkeld voor de re-creatie van kunstwerken getoond worden in plaats van de originelen. in eerste instantie geboren als technische ondersteuning van Cultureel Erfgoed om te gaan met al die gevallen waarin het noodzakelijk is om een origineel werk opnieuw te vervangen.

Elk frame
afzonderlijk verwerkt, gebruik van materialen en recepten die in de Renaissance.

De duurzaamheid is uitzonderlijk; de esthetische resultaat is het resultaat van onderzoek gebeurt in samenwerking blijft met de belangrijkste musea ter wereld. Elke afbeelding kan worden gereproduceerd zonder maximale afmetingen en, op verzoek, worden gerealiseerd waardoor fotografische of aangepaste projecten zonder kosten.

De technische maatregelen omvatten de studie van de originele werken, zowel in materialen en kleuren en de daaropvolgende "recreatie" van de exacte fresco, board of canvas.

Al snel wordt duidelijk dat - in aanvulling op het culturele erfgoed, de tentoonstellingen, het museum boekhandel - de ideale bestemming voor het werk van Tifernate Bottega is de General Public met de reproductie van werken om de huizen te verfraaien.

Het fresco wordt bereid met gebluste kalk en zand.

Voor de Canvas en de tabel wordt gebruikt een verbinding van Bologna gips en natuurlijke lijm liggend op de hete. In de volledige verwerking cyclus, geen afval te produceren of om het milieu of de mensen.

natuurlijke kleur technologie.

De gebruikte zijn gebaseerd op oxides kleuren, dus zeer duurzaam om belasting van het milieu, om een ​​lange levensduur te garanderen.

Retoucheren een handstuk stuk

Het retoucheren gebeurt op elk stuk en van het hele werk om de diepte te geven en glans typisch voor een origineel schilderij.

natuurlijke Dikte

De dikte van het werk wordt uitgevoerd met de hand met hete gips en natuurlijke lijm.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW