Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

moderne en gestileerde bed voor de slaapkamer

Op Viadurini gevonden heilige afbeeldingen, capiletto bolsters en modern, gestileerd en hedendaagse beeltenis van de heilige familie, geboorte, moederschap en de Madonna met Kind Jezus.

Al onze bolsters zijn ontwerp, gestileerd en Made in Italy, waardoor ze ideaal zijn als objecten en meubilair voor een slaapkamer in een moderne / eigentijdse stijl maakt.

De capiletto online te koop Viadurini zijn inderdaad innovatieve prestaties in moderne stijl, het veranderen van de traditionele idee van het bed, meestal begrepen in de klassieke vormen en stijl die slecht zou passen naar de slaapkamers van de huizen en moderne appartementen.

Onze schilderijen en heilige bolsters zijn vervaardigd met behulp van een laser snijden van hout of MDF met reliëf silhouetten. De Capoletti zijn gecertificeerd 100% Made in Italy door de certificerende instantie, die controleert of alle van de supply chain operations, zijn eigenlijk in Italië verrichte: elke stap, van ontwerp tot afwerking, wordt deze uitgevoerd door gekwalificeerd personeel en Italiaanse uitgevoerd.

nieuwsgierigheid terminologie
In de Italiaanse taal gebruiken ze vaak verschillende termen om deze producten aan te geven: we spreken in grote lijnen van de heilige schilderijen of muurbeeldhouwwerken (als reliëf / 3D) wanneer niet opgegeven locatie in het huis. Als u items ontworpen voor de slaapkamer hebben zij vaak gebruik van de termen van het bed en Capiletto.

Met de term historisch bedsides: het kussen dat tussen het matras en het vel onder kussens, blijven verhoogde het deel van de kop van het bed.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies