Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Lamp met schaduw modern design, L.11 x P.11cm, Matis

Code: MATIS446
€ 138,00

madein_italy

- +
Maatregelen
L.11 x H.17 cm x P.17
Levertijden
7 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het item niet aanwezig is in het magazijn.
Viadurini Lighting
Lamp met schaduw modern design, L.11 x P.11cm, Matis
Applique met PMMA lampenkap verkrijgbaar in de volgende kleuren: satijn, cromolite, rokerig, spectrall textuur en goud. Ondersteuning in geborsteld roestvrij staal.
Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it.

E27
Lamp: 1 x 42 W max - E27 HGS (niet inbegrepen).

Italiaanse producent
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat sinds 1997 een combinatie van ideeën, materialen en stijl aan items voor het leven van alle dag te creëren. Ontwerp wordt praktische en betaalbare, alledaagse wordt een buitengewone ervaring, herinterpretatie van het concept van licht en ruimte.
Het gebruik van materialen zoals acryl, polycarbonaat, hout en termofuse materialen en gerecyclede kunststoffen, in combinatie met een combinatie van ervaring en creativiteit, zijn ze gevormde voorwerpen met een uniek ontwerp, maar nog steeds functioneel. Lampen ophanging, moderne hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen ... meubels zijn ontworpen om opwinding te genereren en te provoceren een onmiskenbaar gevoel van welzijn.
De filosofie achter het bedrijf is "goed ontwerp": een filosofie, een gedachte, een andere manier van leven en een nieuwe manier om hun creaties te genieten ambiente.Nascono zo lichtgewicht ontwerp, essentiële en duurzame, aan de huizen van in te voeren wereldwijd.

De laatst bekeken producten