Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Leucos Serenissima P plafond in veelkleurige geblazen glas met 2 lampen

Code: SERENISSIMA-P
€ 1.218,00
- +
Maatregelen
H.25 cm x 40 cm x 30 cm richel wand
Ontwerper
laboratorium
Levertijden
10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Leucos
Plafond veelkleurige geblazen glas tot twee P Serenissima lichten
Serenissima P is een mooie twee-light muur plafond, een uniek design en creatieve en antiek revisited.
Deze lamp is volledig met de hand gemaakt in veelkleurige geblazen glas: aquamarijn, amethist, blauw, geel, kristal, rood en groen.
Volledige koplamp van een gouden metaalstructuur.
Serenissima P is een unieke lamp in zijn soort, in het past kwaliteit, creativiteit en traditie, met een retro-stijl revisited, Serenissima P brengt een vleugje klasse in de omgeving waarin het wordt geplaatst.
Dankzij het eenvoudige en bochtige lijnen is in staat om elk interieur passen, van klassiek tot moderne, het creëren van een soort van zachte confrontatie.
Dit plafond brengt elegantie en creativiteit in elke omgeving.
Het brengt je ook een vleugje originaliteit bij u thuis!

Opmerking: uitgesloten Bollen

Bollen gebruikt:
- 2x 46W E14

kenmerken:
- Mate van bescherming IP20
- CE Certificaten en EAC
- Energie klasse C / E

Leucos geboren in 1962 in Scorzè, Venetië. Bedrijf dat een echte mijlpaal in de decoratieve verlichting industrie in glas vertegenwoordigt, dankzij de mogelijkheid om verschillende productie en hedendaagse creatieve mogelijkheden te verkennen.
Leucos is in staat om de deskundige vakmanschap van het glas te combineren met de industriële processen en betrouwbaardere technologieën.
Awareness, strakke lijnen, verfijnde stijl en het vermogen om te roeren emoties onderscheiden Leucos is altijd synoniem met excellentie in het lichtontwerp is op internationaal niveau, door middel van technologische innovatie en behendig verkenning van het duizendjarig glaskunst. Het verfijnde ontwerp van zijn producten niet rages volgen, maar blijven in de tijd als echte iconen van glas kunst op de wereld van de decoratie door het licht.
Leucos schept de tijdloze stijl van de gemeten creativiteit.
Leucos genetisch erfgoed zijn MURANOdueGALLERY en ITRE merken.
De licht MURANOdueGALLERY lampen herinterpreteren een klassieke stijl die wordt vernieuwd in de hedendaagse wereld, geïnspireerd door de waarden en de meest authentieke tradities uit het verleden Venetiaans glas het inbrengen van een nieuwe energie. Materialen pretentieus en kostbare processen aanleiding geven tot unieke en geraffineerde producten. De MURANOdueGALLERY lampen zijn unieke voorbeelden van elegantie en waarde, geboren uit een "know-how" oud en zijn gemaakt met prachtige glas geblazen of gegoten, versierd met hoogwaardige stoffen en materialen.
ITRE meer dan veertig jaar en heeft zijn eigen goed gedefinieerde identiteit die wordt uitgedrukt in geavanceerde modellen in een geslaagde mix van kwaliteit, technologie en design, gaande van de meest uiteenlopende materialen, metaal, kunststof, textiel en composieten.
Deze producten wijzen op de uitstekende combinatie van Italiaanse verlichting stijl en kosmopolitische trends in de hedendaagse design. ITRE zorgt voor high-tech lampen gekenmerkt de verlichting van hoge kwaliteit en formele, kunnen verlenen aan elke omgeving een sterke persoonlijkheid.
In Leucos het is ook de JJ collectie, een waar icoon van design, tijdloze charme. Leucos heeft heruitgegeven in diverse maten en uitvoeringen, de introductie van nieuwe afwerkingen en "on demand" kleuren die zorgen voor een unieke en exclusieve op maat.
Het geheim van zijn blijvende succes ligt in het kiezen van een bijzonder tijdige en duurzame materialen zoals aluminium.
JJ is de perfecte combinatie van functioneel design en technologie: zijn strakke lijnen en essentiële eigenschap maken het de meubels ideaal voor thuis, het bedrijfsleven, maar ook voor ontmoetingsplaatsen.
Leucos legt meer en meer aandacht voor het milieu en energiebesparing door het gebruik van LED-lichtbronnen en andere next-generation verlichtingsbron. Het belangrijkste doel is het creëren van "adorable lampen".

De laatst bekeken producten