Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Linea Tre

Line Drie is ongetwijfeld een uitzonderlijke merk van Italiaans design in het kader van 'meubelen voor de badkamer.
Het bedrijf werd in 1983 opgericht door Fernando Berti en ondanks zijn jonge leeftijd werd het onmiddellijk de eerste van de Italiaanse merken die zich bezighouden met badkamermeubilair.

Onderzoek en innovatie stonden altijd centraal in de ontwikkeling van dit merk. De wens om altijd op de hoogte te zijn van de modernste productietechnieken en de kwaliteit van de materialen heeft dit bedrijf in staat gesteld badkamermeubelen te maken die in dit panorama naar voren komen als producten die worden gekenmerkt door originaliteit en creativiteit .

Een klassieke stijl die nooit zijn originaliteit verliest, is het sleutelwoord in deze verzameling composities die uw badkamer tot een elegante en verfijnde plek zullen maken. Bovendien zal de hoge kwaliteit van de materialen uw verwachtingen niet verraden. De principes van hout en marmermaterialen van deze composities komen samen in een perfect harmonisch spel.

Laat u verleiden door de verfijning van deze collectie, zoals de samenstelling van de Touche- badkamer, waarin de golvende lijnen van de reliëfversieringen van de wastafelkast gemaakt van multiplex met MDF en hars en de elegante messing handgrepen harmoniëren met de Eperador marmeren top . Een badkamermeubel met aandacht voor elk detail om een ​​tijdloze klassieke toets aan uw interieur te geven.

Als je het daarentegen leuk vindt om te durven, mis dan de Quadrò badkamercomposities niet, waarin het sleutelwoord originaliteit is!
In deze composities zijn het meubilair en de objecten waaruit ze bestaan ​​in een elegant kader met min of meer uitgebreide decoraties ingesloten. Perfect als u een compositie met een enkele gootsteen wilt, maar ook aanpasbaar aan de dubbele gootsteen. Een echte parel om van uw badkamer een prachtige bron van licht en elegantie te maken.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies