Marmeren Lamp Luxe Design Gemaakt in Italië - Serafini Marmi

Luxe verlichting voor in huis met marmeren tafel- en wandlampen. Hoogwaardige materialen voor lampen gemaakt in Italië door ambachtslieden die de oude traditionele productietechnieken toepassen.
Niet gevonden een product

Moderne design marmeren tafellampen en wandlampen gemaakt in Italië om het huis te verlichten.

" Alles begint zo: uit één blok marmer, ervaring en hard werken, maar het is het enthousiasme dat het verschil maakt. "

Serafini Marmi is opgericht door de gebroeders Serafini. Het bedrijf is gespecialiseerd in marmer- en natuursteenverwerking. Professionaliteit en competentie stellen het in staat om verschillende soorten projecten uit te voeren door gebruik te maken van de meest nobele materialen en innovatieve technieken met respect voor de traditionele waarden.
Marmi Serafini heeft ervoor gekozen om te koesteren en verder de nationale en lokale steen traditie dat bracht faam aan Made in Italy producten over de hele wereld. Water, druk, vuur en vaardigheden van marmerbewerkers zijn nog steeds de belangrijkste elementen van het hoge niveau van artistiek vakmanschap en vakmanschap.

Geschiedenis en innovatie worden verzameld in Marmi Serafini dankzij een nieuw gebruik van geavanceerde technologieën, zoals meerdere assen en snijmachines. Ontwikkelde technologie maakt het niet alleen mogelijk om producten te maken met voorheen ondenkbare verbazingwekkende vormen , maar ook om de particuliere en professionele klant goed te helpen met industriële software en een bijgewerkt avant-garde ontwerp, dit alles in volledige overeenstemming met ethische en milieubeschermingsnormen.

Laat je veroveren door de prachtige marmeren lampen, handgemaakt in Italië. Kies tussen de wandlampen of de prachtige tafellamp met golvende lijnen en modern design om je huis een unieke stijl te geven.
 
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW