Made in Italy

Modern design aanrechtwastafel Taormina Medium, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: TAORMINA1
€ 572,07 € 715,09 -20%
Materiaal Luxolid
Maatregelen L60xP42xH14 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Taormina Medium moderne aanrechtwastafel, gemaakt in Italië
Taormina is een vrijstaande gootsteen met een wijd uitlopende vorm en een bassin met een sculpturale en natuurlijke vorm die het water lijkt te strelen. Het is een inrichtingsaccessoire dat niet onopgemerkt blijft om uw badkamer stijlvol in te richten.

Het is gemaakt door ervaren Italiaanse ambachtslieden in Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, dat bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal van hoge kwaliteit in vergelijking met plaatproducten die door de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur of scheuren kunnen vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Taormina is verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren van het Luxolid-assortiment.

Maak uw ruimtes uniek met dit meesterwerk van wellness. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief